Over ons


 

sobama gebouwSOBAMA Services is ontstaan wegens de grote vraag van onze vaste partners om hen bij te staan tijdens de montage van ramen en deuren, zo beschikken wij over het geschikte materiaal en kennis om het schrijnwerk deskundig te monteren, dit gaande van kraanwagens, rupskraantjes enz. om zwaardere volumes te kunnen plaatsen op moeilijk gangbare plaatsen of op grote hoogtes. Onze service dienst beschikt ook over een aantal geschoolde techniekers om het schrijnwerk te herstellen mocht er zich een probleem voordoen.

Wie zijn we?


sobama gebouwSOBAMA Raamindustrie is opgericht in 1992 en maakt deel uit van de groep Somers, wij zijn een op en top familiebedrijf en willen dat ook blijven, hiermee kunnen wij u de beste prijs, kwaliteit en service garanderen.

Door ons te specialiseren in zowel aluminium- als kunststofschrijnwerk en door nauw samen te werken met het Duitse topmerk zijn wij hiermee één van de toonaangevende bedrijven van Vlaanderen.

Momenteel beschikt ons familiebedrijf over een ultramoderne productie-eenheid op een terrein van 8000 m². Ons bedrijf levert ramen, deuren, schuifdeuren, luiken en rolluiken in Vlaanderen en Zuid-Nederland, verder beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele voortverkopers.

De voordelen bij Sobama Raamindustrie?

Een vakbedrijf dat met u meedenkt van bij de ontwikkeling tot de eindafwerking van uw project:

Productkennis in verband met:

  • gebruikte materialen
  • vormgeving
  • toepassingen van glas
  • veiligheid
  • verluchting & ventilatie
  • akoestiek
  • rolluiken en zonnewering
  • integratie van uw schrijnwerk in de domotica

Een duidelijke en ondubbelzinnige offerte.

Een superieure kwaliteit doorgedreven tot in het detail. Een computergestuurde productie ondersteund door opgeleid personeel. Een vlotte orderverwerking.

Waarom kiezen voor Sobama Raamindustrie?

Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit en werken daarom enkel met grote en betrouwbare merken. De flexibiliteit van ons familiaal bedrijf, ons modern machinepark en onze orderverwerking laten toe om met uiterst korte leveringstermijnen te werken.

Onze efficiënte manier van werken, het modern productie-apparaat en de bewuste keuze van de materialen resulteren in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Vraag gerust ons advies, onze ruime ervaring en onze talloze tevreden klanten zijn uw beste waarborg!

Meer informatie